Koos Van Plateringen werd in 1974 geboren in Harderwijk. Hij werkte bij RTL Nederland als producer en redacteur van o.a. Koffietijd en All You Need Is Love. Vanaf 2003 werkt hij achter de schermen bij Shownieuws en sinds 2009 is hij ook als een van de vaste presentatoren van het programma te zien.

In het land presenteert Koos regelmatig evenementen, zoals de finale van Miss Nederland en het Nationaal COC Songfestival.

Buddy Vedder werd in 1994 geboren in Utrecht. Hij is bekend geworden met zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden. Naast acteur is Buddy ook danser, presentator en zanger.

In 2016 was hij de winnaar van het progamma ‘Dance Dance Dance’ en in 2017 werd hij 4e in het tweede seizoen van ‘It Takes 2’. Buddy is regelmatig te zien op tv en presenteert onder andere bij de AVOTROS en RTL. Hij was een van de juryleden van het ‘Junior Songfestival 2018’ en ‘The Masked Singer’. Momenteel doet hij mee aan het twintigste seizoen van ‘Wie is de Mol?’.

Esther Hart werd in 1970 geboren in Epe als Esther Katinka Hartkamp en treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. In 2003 werd Esther bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het Songfestival. Met een overtuigende overwinning in Ahoy met het liedje ‘One More Night’ mocht Esther Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Riga. Esther eindigde op de 13de plaats. Wel mocht Esther ‘The Best Artistic Performance Award’ mee naar huis nemen.

Marlayne Sahupala werd geboren in 1971 in Baarn, als presentatrice is ze al jaren een vertrouwd gezicht van SBS6. Haar jarenlange ervaring als presentatrice en zangeres, hebben van haar een veelzijdige vakvrouw gemaakt.

Naast presentatrice is Marlayne ook een gedreven zangeres. Met haar mooie stem mocht ze Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in 1999 met het nummer ‘One Good Reason’. Als zangcoach is ze betrokken bij diverse projecten en geeft ze masterclasses.

Franklin Brown, de artiesten naam van Franklin Kroonenberg. Hij werd in 1961 geboren in Rotterdam en is een Nederlandse zanger. Hij werd vooral bekend dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival van 1996. De single ‘De eerste keer’ behaalde de derde plaats in de Nederlandse hitlijsten en is daarmee een van de succesvolste songfestivalliedjes in Nederland.

Mandy Huydts werd in 1969 geboren in Hilversum. In 1986 behaalde ze met de meidengroep Frizzle Sizzle tijdens het Eurovisie Songfestival met ‘Alles heeft een Ritme’ de 13e plaats en scoorde nog enkele hits. Vanaf 2005 tot heden zingt ze mee, en geeft ze leiding aan de backing vocals als vocal repetitor tijdens de Toppers concerten in de Arena. Ook is Mandy te horen als backing vocal op cd’s van Gerard Joling en andere artiesten. Met Brigitte Kaandorp ging ze mee op ‘Wereldtournee’.